Lamper til alle livets bedste øjeblikke...


NIELSEN LIGHT vil sprede lys og glæde over hele Skandinavien og fylde din verden med lamper til alle livets bedste øjeblikke.


Lys er en vigtig del af vores boligindretning – Lys sætter stemningen i rummet og er i høj grad medvirkende til at sprede glæde og velvære blandt mennesker. NIELSEN LIGHT er god stemning ved middagsbordet, effektivitet i arbejdsværelset, hygge og stil i stuen og farver og sjov på børneværelset.


NIELSEN LIGHT er et stærkt varemærke med fokus på veldesignede produkter i god kvalitet til overraskende lave priser!


Vores dygtige og erfarne medarbejdere har siden 1995 spottet trends og nye tendenser indenfor belysning, og NIELSEN LIGHT udvikler ideer og nye lamper i eget navn, ligesom firmaet samarbejder med dygtige designere og producenter for at sikre, at forbrugeren får gode og spændende produkter at vælge imellem, når de skal handle belysning.


NIELSEN LIGHT er konstant på farten i Asien og Europa for at udvide firmaets netværk og få fat på de produkter, som vi ved kan sælge på det Skandinaviske marked.


NIELSEN LIGHT belysningsprogram forhandles af bl.a. el-installatører, møbelhuse og unikke specialforretninger med belysning over hele Skandinavien. Vi har fokus på det funktionelle, attraktivt design og kvalitet til konkurrencedygtige priser, så kunden altid får fuld valuta for alle pengene!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål omkring NIELSEN LIGHT eller vore produkter.


NIELSEN LIGHT er i dag en del af EG Nordic A/S – Wholesaler to the Nordic Countries!